Menukortet

RESTAURANT SOLSIKKEN 
HAVNEVEJ 6, 4230 SKÆLSKØR

 

Forret:
Butternutsquash suppe med tigerrejer.
 
Hovedret:
Stegt unghanebryst serveret med græskar pure, timianbagte kartofler, timian sky, glaskål samt sauteret grønkål.
 
Dessert:
Hokkaidotrifli med cremefraicheskum
 
2 retter – 269,-
3 retter – 319,-

Kok 25 på Strandgade 25, 4230 Skælskør serverer følgende menuer i uge 42: 


Forretter:
 

Kartoffelsuppe m/bacon. Hertil brød og smør. Kr. 65,-
Skiver af røget laks med salat, brød og smør. Kr. 75,-

Hovedretter:
Surf´n´turf. Bøf med reje, kartofler og sauce. Kr. 210,-

Lette anretninger. 3 retter kr. 155,- og kr. 25,- pr. ekstra ret.
Vælg imellem:
Ristet rejer  Torskekroketter m/tartaresauce
Mini burger
Spanske kødboller
Serrano skinke m/avocadosalsa
2 slags oste
Græskarrösti m/røget laks

Desserter:

Græskartærte m/vaniljecreme. Kr. 65,- 
2 slags oste m/knækbrød og smør. Kr. 65,-