Menukortet
Restaurant Solskikken
RESTAURANT SOLSIKKEN
HAVNEVEJ 6, 4230 SKÆLSKØR
Forret:
Butternutsquash suppe med tigerrejer.
Hovedret:
Stegt unghanebryst serveret med græskar pure, timianbagte kartofler, timian sky, glaskål samt sauteret grønkål.
Dessert:
Hokkaidotrifli med cremefraicheskum
2 retter – 269,-
3 retter – 319,-
Kok 25
Kok 25 på Strandgade 25, 4230 Skælskør serverer følgende menuer i uge 42:
Forretter:
Kartoffelsuppe m/bacon. Hertil brød og smør. Kr. 65,-
Skiver af røget laks med salat, brød og smør. Kr. 75,-
Hovedretter:
Surf´n´turf. Bøf med reje, kartofler og sauce. Kr. 210,-
Lette anretninger. 3 retter kr. 155,- og kr. 25,- pr. ekstra ret.
Vælg imellem:
Ristet rejer Torskekroketter m/tartaresauce
Mini burger
Spanske kødboller
Serrano skinke m/avocadosalsa
2 slags oste
Græskarrösti m/røget laks
Desserter:
Græskartærte m/vaniljecreme. Kr. 65,-
2 slags oste m/knækbrød og smør. Kr. 65,-